Stromer speed pedelecs voor bedrijven

Anticipeer op disruptie
Direct contact opnemenBekijk alle modellen

Speed pedelecs voor bedrijven

Speed bikes of pedelecs voor bedrijven geven niet alleen uw medewerkers een trots gevoel. Oók andere zakenrelaties zien uw bedrijf als innovatief, modern en milieuvriendelijk. Neem de voorsprong nu het nog kan!

Speed pedelecs van Stromer kunt u op drie manieren inzetten. Zo kunt u besparen op uw wagenpark voor logistiek tussen uw diverse vestigingen, uw medewerkers blij maken middels een onvergetelijk fietsplan én efficiënt files ontwijken door brandstof loos over de weg te gaan.

Share Bike Stedendriehoek

De Share Bike organisatie zorgt ervoor dat binnen de Stedendriehoek slim reizen gestimuleerd wordt door duurzaam vervoer beschikbaar te stellen.

Deelname aan Share Bike staat voor:

• Minder kilometers in de spits
• Milieuvriendelijk
• Lagere vervoerskosten
• Vitale medewerkers

Zakelijk of privéplan speed pedelec als bedrijfsfiets

Heeft uw organisatie in de werkkostenregeling ruimte voor bedrijfsfietsen? Of doet u mee met het fiets lease plan? Dan wordt de populaire speed bike van Stromer wel héél bereikbaar.
Met Riesewijk exclusives kunt u alle modellen van Stromer aan uw personeel aanbieden, van de ST1 X tot en met de ST5! Een genereuze en futuristische manier om uw personeel trots en fit te krijgen.
Neem direct contact op en we komen snel bij u langs voor een presentatie. Wie weet laten we uw personeel binnen enkele werkdagen testrijden!

Uniek in Nederland: aflosfiets / personeelsfietsen

Ongetwijfeld hebben uw collega’s weleens een lunchafspraak in het centrum van de stad. Óf iemand heeft een meeting met collega’s van een andere vestiging. Zou het niet efficiënt zijn als uw organisatie een paar high-tech speed bikes klaar heeft staan?

MET UW MERK DE STRAAT OP

Voorzie uw personeel van ‘Stromers van de zaak’ en integreer speed bikes in het vervoersbeleid van uw bedrijf voor meer werkplezier! Laat zien dat u trots bent op uw merk en geef uw Stromers met uw corporate identity mee. Ga voor een subtiele uitstraling of gebruik de kleuren van uw huisstijl. Alles is mogelijk.

Zorgeloos rijden, Riesewijk ontzorgt

 

Neem contact met ons op, wij zullen u advieseren over de mogelijkheden.