Zakelijk een Stromer speed pedelec aanbieden?

info voor werkgevers
Direct contact opnemenBekijk alle modellen

Zakelijk een Stromer speed pedlec leasen

Zakelijk een Stromer speed pedelec leasen – ontdek hier het nieuwe fietsplan.

Hoe kan ik zakelijk een stromer pedelec leasen “voor mijn personeel”?

Met ingang van januari 2020 is het mogelijk om ook de fiets via de lease aan te bieden aan uw werknemers. Waar u voorheen te maken had met de omslachtige WKR (werkkostenregeling) is het voor u nu een stuk overzichtelijker geworden, en is er voor uw onderneming ook financieel voordeel te halen. Zakelijk een Stromer speed pedelec leasen is hierdoor interessanter.

Dat zit zo: u kunt eenvoudig een fiets leasen en deze aanbieden aan uw personeel, het netto lease bedrag zal dan in mindering worden gebracht op het bruto salaris van uw werknemer. Daarnaast gaat uw werknemer 7% bijtelling betalen. Het voordeel is dat u werknemer op deze manier niet meer gebonden is aan het voormalige maximale bedrag van € 749,- en daardoor bijvoorbeeld ook gebruik kan gaan maken van een speed bike via dezelfde bruto/netto verrekening.

Dit klinkt nu misschien behoorlijk ingewikkeld, maar dat valt heel erg mee! En natuurlijk hebben ook wij ons hier al verder in verdiept samen met onze partners van CROP en LEASE A BIKE. Zo komen wij graag een keertje langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Uw voordelen op een rijtje:

– Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.

– De omslachtige WKR vervalt.

– Goed alternatief voor uw parkeerproblemen.

– Positieve stap op uw verduurzamingsagenda.

– Werknemers zijn fitter en energieker.

– U kunt naar wens uw werknemers ook financieel stimuleren.

Online lease calculator

Duurzaam

Een fiets is zeker 30x schoner dan een auto, met het stimuleren van een speed pedelec zet u dus een stevige stap vooruit op uw verduurzamingsagenda. Tel daarbij op dat een fietsende werknemer nog eens gemiddeld 3 dagen in het jaar minder ziek is. Kortom, een positieve stap vooruit! Stap nu in.

Verlaging sociale lasten

Het maandelijkse lease bedrag kan worden ingehouden op het bruto salaris van uw werknemer. Zo bespaart u gemiddeld 17% op de afdracht voor sociale lasten. Bij een speed pedelec van €5000,- kan dat voordeel oplopen tot bijna €900,- over 36 maanden.

Besparing op kosten

Veel bedrijven worstelen tegenwoordig met parkeerproblemen. Een parkeerplek kost gemiddeld zo’n €1500,- per jaar.

En wist u dat er op 1 parkeerplek ongeveer 8 fietsen kunnen staan?

Wat kan ik mijn werknemers aanbieden?

Zakelijk een Stromer speed pedelec leasen kan op drie manieren: u kunt de lease fiets faciliteren, u kunt hem voor een deel financiëren, maar ook volledig financieel beschikbaar stellen. Om u hierover wat meer duidelijkheid te geven hebben wij deze opties hieronder verder uitgewerkt. 

 

Lease Stromer: faciliteren

De meest eenvoudige en praktische oplossing is om de lease fiets te gaan faciliteren. Wat betekend dat u uw werknemers toestemming geeft om mee te gaan doen met de nieuwe “fiets van de zaak” regeling.

LEASE A BIKE zou daarin voor u een hoop kunnen betekenen, zij regelen het papierwerk en de aanvraag bij de lease maatschappij. Daarnaast stelt u met ons als partner van LEASE A BIKE samen de spelregels voor uw werknemers op. U kiest namelijk zelf, voor welk bedrag een fiets mag worden geleased, en of u de mogelijkheid wil bieden om accessoires erbij te bestellen.

Lease Stromer: cofinancieren

Wanneer u naast het faciliteren van de lease Stromer ook nog wat extra wil doen voor uw werknemers, dan kunt u er ook voor kiezen om een gedeelte van de lease kosten voor uw rekening te nemen. 
Dit kan zijn omdat u een gedeelte van het reiskosten budget in de vorm van een vergoeding toch wilt toekennen. Of misschien zelfs het fietsen ten opzichte van het gebruik van de auto nog verder wil stimuleren. Dit en meer is allemaal mogelijk binnen de nieuwe lease regeling.

Lease Stromer: volledig financieren

Bij de nieuwe lease regeling is het zelfs mogelijk om een lease fiets geheel kostenloos ter beschikking te stellen aan uw werknemer.
U betaald dan het complete lease bedrag aan de lease maatschappij.
Uw werknemer hoeft dan alleen de 7% bijtelling zelf te betalen. 

Laat uw gegevens achter om vrijblijvend te worden benaderd voor een lease oplossing.