Na een online een afspraak gemaakt te hebben maakte ik mij op om naar mijn dealer te gaan, zodat ik hem kon uitproberen: de Stromer ST2 S.

Op internet had ik mij al ingelezen in de specificaties van deze fiets en ook al wat reviews en vergelijkingen bekeken. Toen mijn voet voor de eerste keer het pedaal aanraakte verdween al deze theorie echter als sneeuw voor de zon. Ik heb al vaker op een e-bike gereden, en weet hoe erop rijden aanvoelt. Maar zoveel kracht heb ik echter nog nooit onder me gevoeld, ik rijd in de derde stand van ondersteuning en kijk naar de teller die 47,4 km/u aangeeft… Ik kijk nog eens, ja dit is echt gaaf. Terwijl ik zo een tijdje door rijd bedenk ik mij dat iedereen die opzoek is naar een Stromer pedelec een keer deze fiets moet proberen voordat hij of zij een beslissing te neemt.

Een speed pedelec waarvoor je de auto echt wil laten staan.

Dit is een speed pedelec waar je echt blij van word!

Het strakke design zorgt echter wel voor één nadeel: een bagagedrager ontbreekt. Maar hierover werd mij vertelt dat deze bij Stromer wel verkrijgbaar is als fabrieks- originele optie. Al met al dus een fantastische fiets met alle extra’s die je maar kunt wensen. Voor mij staat het vast, als je zoekt naar een speed pedelec waarvoor je de auto echt wil laten staan dan moet je gaan “test” rijden op een Stromer ST2 S .

Dit is een speed pedelec waar je echt blij van wordt!

(Elias van Bonten)