STROMER ST2

Dedicated to Drive
Proefrit Stromer ST2Model specificaties

Stromer ST2: Swissness quality time

De Stromer ST2

Na een korte pauze kunnen we de ST2 weer verwelkomen op het toneel. Geheel in nieuwe stijl. Zoals de eerste ST2 in 2014 een revolutionaire verandering bracht in de Stromer lijn door zijn digitale connectiviteit, brengt ook de nieuwe ST2 innovatieve vernieuwing binnen de Stromer familie

Het eerste wat opvalt is zijn nieuwe frame met een comfortabele zithouding en duidelijk meer kabel integratie dan de ST1. De ST2 zal geleverd gaan worden in de kleuren Royal Blue en Dark Grey. Kenmerkend is de dagrijverlichting die we weer terug zien aan de voorzijde van het balhoofd in een nieuwe en frisse vorm. De nieuwe CYRO Drive IG motor is goed voor maar liefst 750W en 40Nm waardoor ook deze Stromer schaamteloos de maximale snelheid van 45+ km/u haalt.

Voor de energie voorziening is gekozen voor standaard een 618Wh accu die naar behoefte kan worden geüpgraded naar 814Wh of zelf 983Wh. De ST2 kan vanaf fabriek samengesteld worden met een OMNI BT of een OMNI C display wanneer u meer connectiviteit en diefstal preventie prefereert.

Alsof dit alles nog niet genoeg is zien we de meest innovatieve vernieuwing van de ST2 terug in de aandrijving. Daar heeft Stromer namelijk de onderhoudsvriendelijke en duurzame Gates carbon drive aandrijfriem gekozen! Samen met de SA 5 speed naafversnelling (welke een verzetsverhouding heeft van 243%) en de vernieuwde Stromer E-Gridlock banden zorgt dit voor een maximale vermogensoverdracht.

Eigenschappen Stromer ST2

ONDERDELEN
Schakelsysteem Stromer 5-sp by Strumey Archer
Versnellingen 5-Speed
Remmen Stromer HD922 by TRP
Crankset FSA Gossamer, Gates 60T 
Verlichting Roxim Z4E Pro
Motor CYRO Drive IG
Banden Stromer E-Gridlock by Vee Tire

De Stromer ST2: veelgestelde vragen

Kan ik een grotere accu kopen voor mijn Stromer ST2?

De Stromer ST2 is standaard uitgerust met een 618Wh accu. Deze kunt u naar wens upgraden naar 814Wh of zelfs 983Wh.

Wat is de maximaal haalbare snelheid van de ST2?

De maximale haalbare snelheid van een ST5 zal rond de 46 km/u uitkomen. Met de krachtige CYRO Drive IG motor kunt u ook op de grotere afstanden de snelheid met gemak boven de 43km/u houden.

Wat is de actieradius van de ST2?

De actieradius van de ST2 is sterk afhankelijk van verschillende factoren. Zo spelen onder andere  wind, snelheid en afstelling van de ondersteuning een belangrijke rol. Ons advies is daarom ook altijd: Heeft u vragen over actieradius? Kom langs voor een test. Zo ervaart u onder uw eigen gebruiksomstandigheden hoeveel kilometer u kunt fietsen.

Heeft de temperatuur ook invloed op mijn actieradius?
Bij koud weer kan de actieradius afnemen met 20% of meer. Om dit probleem te verminderen is het verstandig om de accu binnen te laden en voor een rit ‘warm’ in de fiets te plaatsen. Door het gebruik zal de accu makkelijker op gebruikstemperatuur blijven en wordt de actieradius vergroot.
Is de ST2 geschikt voor mijn gebruik?

De ST2 is een rijk uitgeruste speed pedelec met veel potentie! De toepassing van een riemaandrijving maakt de ST2 daarbij zeer veelzijdig in gebruik. Wilt u zelf ervaren hoe de ST2 rijdt? Reserveer nu uw proefrit.

Stromer ST2 – ontdek hier haar specificaties bij het moederbedrijf.

Ontdek op het forum veelgestelde vragen over Stromer ST2.