STROMER ST1

Ontdek de wereld opnieuw
Proefrit StromerModel specificaties

ST1; Back to the core business

De Stromer ST1

De nieuwe Stromer ST1 is net als de ST3 en de ST5 voorzien van de 27.5 inch wielen, en is daarmee ook voorzien van een compleet nieuw frame.

Ook heeft de Stromer ST1 een nieuwe motor gekregen, en rijdt daarmee rustiger en stabieler dan zijn voorganger. De ST1 wordt standaard uitgerust met een 522Wh accu en is naar behoefte ook te upgraden.

Het strakke design maakt deze speed pedelec tot een prachtige nieuwkomer.

Bel nu voor een proefrit.

Eigenschappen Stromer ST1

ONDERDELEN
Schakelsysteem Shimano
Versnellingen 9-Speed
Remmen Stromer by Tektro
Cassette 11-42T
Verlichting
Motor
Banden Stromer by Vee tire

 

Veelgestelde vragen over de ST1

Kan ik een grotere accu kopen voor mijn ST1?

De Stromer ST1 is standaard uitgerust met een 522Wh accu pakket, daarbij is er de mogelijkheid om te upgraden naar 618Wh, 814Wh en zelfs 983Wh.

Wat is de maximaal haalbare snelheid van de ST1?

De maximale haalbare snelheid van een ST1 zal rond de 45 km/u uitkomen. Met de vernieuwde motor zult u alle eigenschappen van de Stromer speed pedelec ook bij deze fiets direct terug vinden.

Wat is de actieradius van de ST1?

De actieradius van de ST1 is sterk afhankelijk van verschillende factoren. Zo spelen onder andere  wind, snelheid en afstelling van de ondersteuning een belangrijke rol. Ons advies is daarom ook altijd: Heeft u vragen over actieradius? Kom langs voor een test. Zo ervaart u onder uw eigen gebruiksomstandigheden hoeveel kilometer u kunt fietsen.

Heeft de temperatuur ook invloed op mijn actieradius?

Bij koud weer kan de actieradius afnemen met 20% of meer. Om dit probleem te verminderen is het verstandig om de accu binnen te laden en voor een rit ‘warm’ in de fiets te plaatsen. Door het gebruik zal de accu makkelijker op gebruikstemperatuur blijven en wordt de actieradius vergroot.

Is de ST1 geschikt voor mijn gebruik?

De ST1 is een zeer compleet uitgeruste speed pedelec, en daarom geschikt voor een gevarieerd gebruik. Via het basic OMNI platform kunt u eenvoudig de basisfuncties van de Stromer instellen. Wilt u zelf ervaren hoe de ST1 rijdt? Reserveer nu alvast uw proefrit.

Stromer ST1 – ontdek hier haar specificaties bij het moederbedrijf.

Ontdek op het forum veelgestelde vragen over Stromer ST1.