Lease een Stromer

info voor particulieren
Direct contact opnemenBekijk alle modellen

Hoe werkt het?

Een Stromer in de lease, hoe werkt dat? Hier vind u meer info: De afgelopen jaren neemt de particuliere lease een steeds grotere plek in binnen de betalingsmogelijkheden van de speedpedelec. Als u een Stromer speed bike wilt gaan rijden maar liever niet het hele bedrag in een keer wilt betalen dan is het leasen voor u een goede oplossing.  

Op deze pagina vind u informatie over het leasen van een Stromer, en uitleg over de verschillende leasevormen die er zijn zoals de full operational lease en de financial lease.

Wanneer uw werkgever u de mogelijk bied om een Stromer te lease kunt u daarover meer informatie vinden op de pagina “info voor werknemers“. Heeft u een vraag die niet word behandeld op onze site? Neem dan vrijblijvend contact op, de kans is heel groot dat wij u daarmee verder kunnen helpen!

Uw voordelen op een rijtje:

– Gespreide betaling v.a. 36 maanden.

– Spreid uw betaling uit over max. 5 jaar

– Goed alternatief voor de auto binnen handbereik.

– Positieve stap in duurzaam vervoer.

– Kom lekker fit aan op uw werk.

Full operational private lease

Wanneer uw werkgever besluit om geen lease speed bike te faciliteren en u wilt toch de fiets niet direct zelf betalen kunt u ervoor kiezen om zelf een Stromer te gaan leasen. Daarmee geniet direct van alle voordelen die het leasen u bied, zoals: gespreide betaling over 36 maanden, geen extra onderhouds- en verzekeringskosten, maar natuurlijk ook ongelimiteerde keuze aan modellen en accessoires. En, als de 36 maanden voorbij zijn, zoekt u gewoon weer een nieuwe Stromer uit zonder daar extra voor te hoeven betalen. Kom gerust langs bij ons in de winkel voor meer informatie over de mogelijkheden. Of vul het onderstaande contact in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Financial private lease

Verder is er ook de mogelijkheid om een financial lease aan te gaan. Dit is bijvoorbeeld een hele aantrekkelijke optie wanneer u zelf handig bent met het repareren van uw Stromer. U betaalt in dit geval alleen het leasebedrag van de Stromer en verder niets voor verzekering en onderhoud. Een extra voordeel voor u is dat na de looptijd van 36 maanden de Stromer uw volledige eigendom is. Daarna bent u vrij om te doen met uw Stromer wat u wilt. U kunt uiteraard uw speed bike ook weer inruilen en opnieuw een financial lease van 36 maanden aangaan.

Laat uw gegevens achter om vrijblijvend te worden benaderd voor een lease oplossing.