STROMER ST2

Mobiliteit in een nieuw perspectief
Proefrit StromerStromer ST2 kopen

ST2: the future meets us today

De ST2 is het eerste model uit de topserie van Stromer. Met het geavanceerde OMNI systeem en de krachtige SYNO drive motor behoort deze speed pedelec tot de absolute wereldtop, waarbij de ongeëvenaarde rijeigenschappen het karakter van de ST2 dubbel bevestigen.

De ST2 is voorzien van een stabiel en comfortabel aluminium frame met een voorvork van carbon. Stromer custom Schwalbe Big Ben banden zorgen daarbij voor optimaal contact met de weg. De standaard meegeleverde 814 Wh accu biedt een actieradius bij maximale ondersteuning van maar liefst 40 km. Wanneer er minder wordt gevraagd zal deze oplopen tot meer dan 100 km. Als u nog langere afstanden wilt afleggen kun u kiezen voor de accu upgrade. Er zal dan een accu meegeleverd worden met maar liefst 983 Wh vermogen. Afstanden tot 150 km zijn dan zeker haalbaar.

Het gebruik van een speed pedelec varieert enorm. Zo is de een een recreatieve rijder, en de ander wil graag snel naar het werk. De SYNO drive motor in combinatie met het ONMI platform maken deze Stromer dan ook tot een alleskunner. Zo stelt u de ST2 via de bijbehorende app eenvoudig in voor elk type gebruik. En snelheden van 45 km/u zijn niet langer toekomst, maar werkelijkheid.

Meer weten over deze fantastische fiets? Neem dan contact met ons op of maak online een afspraak, zodat u het zelf kunt ervaren.

Eigenschappen Stromer ST2

ONDERDELEN
Schakelsysteem Shimano
Versnellingen 20-Speed
Remmen Magura MT Next e | MT4
Cassette 11-34T
Verlichting Stromer custom Supernova
Motor SYNO Drive
Banden Stromer custom Schwalbe | 26×2.15

Veelgestelde vragen over de Stromer ST2

Kan ik een grotere accu kopen voor mijn ST2?

Bij de ST2 wordt standaard een 814 Wh accu geleverd. Wanneer u behoefte heeft aan meer accu capaciteit kunt u voor een accu upgrade kiezen. U krijgt dan een accu met 983 Wh capaciteit tegen de meerprijs van € 340,-

Wat is de maximaal haalbare snelheid van de ST2?

De maximaal haalbare snelheid met een ST2 ligt rond de 46 km/u. De gemiddelde snelheid ligt meestal iets lager. Dit heeft te maken met verkeersdrukte en weerstand van bijvoorbeeld de wind. Toch is dankzij de SYNO Drive motor met deze speed pedelec een gemiddelde snelheid boven de 40 km/u goed haalbaar. Er zijn zelfs klanten met een gemiddelde snelheid van hoger dan 42 km/u over 40 kilometer afstand.

Wat is de actieradius van de ST2?

De actieradius van een ST2 is sterk afhankelijk van het gebruik en de situationele omstandigheden. Zo kan met koud weer (temperaturen onder 0 graden Celsius) de actieradius afnemen met wel 20% of meer. Ook factoren zoals bandenspanning, wind en gewicht van de berijder spelen een rol. Ons advies is daarom ook altijd: Heeft u vragen over de actieradius? Kom langs voor een test. Zo ervaart u onder uw eigen gebruiksomstandigheden hoeveel kilometer u kunt fietsen.

Hoe vergroot ik mijn actieradius bij koud weer?
Bij koud weer kan de actieradius afnemen met 20% of meer. Om dit probleem te verminderen is het verstandig om de accu binnen op te laden en voor een rit ‘warm’ in de fiets te plaatsen. Door het gebruik zal de accu makkelijker op gebruikstemperatuur blijven en wordt de actieradius vergroot.
Is de ST2 geschikt voor mijn gebruik?
De ST2 is dankzij zijn specificaties een zeer veelzijdige speed pedelec. Het gebruik als recreatieve toerfiets tot het gebruik van MTB is mogelijk. Wilt u zelf ervaren of de ST2 aansluit bij uw wensen? Dan bieden wij de mogelijkheid om deze fiets uitvoerig te testen. Zo ervaart u zelf of deze Stromer past bij uw gebruik.