OMNI

CLOUD + STROMER ST2 OF STROMER ST3 OF STROMER ST5 + FIETSER = OMNI

OMNI

OMNI IS HET CLOUDPLATFORM VAN STROMER. HET VERBINDT DE STROMER APP (COMPATIBEL MET IOS- EN ANDROID-SMARTPHONES) MET DE STROMER PORTAL (VOOR UW DEALER) ZONDER DAT ER EEN INTERNETVERBINDING NODIG IS.

Met de Stromer App kunt u de instellingen van uw Stromer aanpassen. U kunt uw fiets op afstand op slot zetten en zo diefstal voorkomen. Als iemand dan iets uithaalt met uw fiets beginnen de lichten automatisch te knipperen en gaat de motor in de diefstalmodus, waarbij rijden praktisch onmogelijk is. Als de fiets wordt gestolen kunt u de locatie ervan bepalen met een slim ingebouwd GPS systeem dat vanuit de Stromer App gebruikt kan worden.

 

Ontdek de Zwitserse oorsprong van OMNI.

Het Stromer portal biedt een compleet overzicht van uw Stromer, van het moment van de volgende servicebeurt tot ondersteuning van het Stromer-serviceteam bij het op afstand identificeren en oplossen van kleine problemen aan uw e-bike.  Via het Stromer portal kan uw dealer uw Stromer configureren en analyseren, serviceberichten en onderhoudsschema’s opvolgen en daarnaast heeft hij toegang tot de gegevens en belangrijke statistieken van de e-bike.