STROMER ST1 X

Choose your own style
Proefrit Stromer ST1 XModel specificaties

ST1 X: De auto voor individualisten

De ST1 X: dat betekent meer mobiliteit, meer comfort en meer rijplezier. Zoekt u vervoer in eigen stijl? Met de ST1 X kiest u niet alleen uw kleur, maar maakt u ook de beslissing over uw actieradius en fietsinstellingen via het online OMNI platform!

De ST1 X is een bewuste klasse binnen de Stromer familie en is te herkennen aan zijn strak ontworpen aluminium Comfort of Sport frame in de maten 17, 20 of 22 inch. De ST1 X is beschikbaar in de kleuren Charcoal, Ocean en Sand en daarmee een absolute lust voor het oog. Net als alle andere Stromers is ook de ST1 X uitgerust met een zeer krachtige achterwielmotor, die goed is voor een vermogen van maar liefst 800W met 35Nm koppel. Het kleurendisplay met bluetooth en 3G connectie is naadloos te ontgrendelen met uw smartphone. Uw rijgegevens worden scherp weergegeven, zodat u tijdens uw rit beschikking hebt over al uw fiets gegevens. Klaar voor een proefrit?

Eigenschappen Stromer ST1 X

ONDERDELEN
Schakelsysteem Shimano Deore 10Sp
Versnellingen 10 speed
Remmen Stromer HD822 by TRP
Cassette 11-42T
Verlichting Supernova Roxim LF400
Motor CYRO Drive 800 W 35Nm
Banden Schwalbe Big Ben

Veelgestelde vragen over de ST1 X

Kan ik een grotere accu kopen voor mijn ST1 X?

Bij de ST1 X wordt standaard een 618 Wh accu geleverd. Wanneer u behoefte heeft aan meer accu capaciteit kunt u voor een accu upgrade kiezen. U krijgt dan een accu met 814 Wh of maar liefst 983 Wh.

Wat is de maximaal haalbare snelheid van de ST1 X?

De maximaal haalbare snelheid van een ST1 X zal rond de 45 km/u liggen. Met de krachtige CYRO Drive motor zal ook een gemiddelde snelheid van bijna 40 km/u haalbaar zijn.

Wat is de actieradius van de ST1 X?

De actieradius van de ST1 X is sterk afhankelijk van verschillende factoren. Zo spelen onder andere wind, snelheid en afstelling van de ondersteuning een belangrijke rol. Ons advies is daarom altijd: Heeft u vragen over actieradius? Kom langs voor een test. Zo ervaart u onder uw eigen gebruiksomstandigheden hoeveel kilometer u kunt fietsen.

Heeft de temperatuur ook invloed op mijn actieradius?

Bij koud weer is het mogelijk dat de actieradius reduceert met 20% of meer. Om dit probleem te verminderen is het verstandig om de accu binnen te laden en voor een rit op kamertemperatuur in de fiets te plaatsen. Zo haalt u tijdens de koude dagen toch nog de maximale capaciteit uit uw accu.

Is de ST1 X geschikt voor mijn gebruik?

De ST1 X is een zeer compleet uitgeruste speed pedelec, en daarom geschikt voor diverse gebruiksvormen. Via het OMNI 3G platform laadt u eenvoudig uw eigen rijprogramma in de fiets. Zo heeft u bij elke rit het comfort wat bij u past. Wilt u zelf ervaren hoe de ST1 X rijdt? Reserveer nu uw proefrit.