In het afgelopen jaar zijn er enkele dingen veranderd rondom Stromerpedelec.nl een daarvan van is dat Profile Riesewijk  de nieuwe eigenaar is van het voor u bekende platform.

Daarmee is de service en garantie afhandeling voor u gewaarborgd, deze zijn namelijk onder de zelfde condities overgenomen en waar mogelijk zullen we deze naar een nog hoger level brengen. Zo komt er meer winkelruimte beschikbaar, gaan we door met de mogelijkheid om op een Stromer ST1 X, ST3 en ST5 te kunnen testrijden. verder worden de mogelijkheden voor verhuur uitgebreid en krijgen we een ruime keuze aan financierings en lease mogelijkheden.

Als we over onderhoud spreken zijn wij er van overtuigd dat u als klant daar zoveel mogelijk van moet worden ontzorgd. Voorheen was er al een beperkte mogelijkheid was tot een onderhouds- en service contract. maar met nieuwe input van buitenaf word dit ook op een professionele manier uitgebreid en behoort onder andere extra garantie en totale ontzorging ook tot de mogelijkheden.

Ook voor bedrijven waren we altijd al een sterke partner, maar aangezien de ervaring binnen Riesewijk Deventer op dit gebied kunt u ook hierin nieuwe stappen verwachten. Zit u daarom al een tijdje met de gedachte of de speedpedelec binnen uw mobiliteitsprogramma een goede aanvulling zou kunnen zijn? Neem dan eens contact met ons op wij voorzien u graag van het juiste advies.