STROMER ST5

REVEALS THE FUTURE
Proefrit Stromer ST5Model specificaties

ST5: the supercar among the s-pedelecs

De ST5: meer kracht, meer souplesse, meer Stromer. Verbeterd op maar liefst 4 punten: uitgebreide OMNI technologie, volledige kabel integratie, verbeterde rijeigenschappen en MEER KRACHT.

De ST5 is voorzien van een stabiel lichtgewicht aluminium frame met carbon voorvork. De pure grijze kleur met totale kabel integratie maakt deze fiets uniek en trekt de aandacht. Met een nieuw ontwikkelde motor heeft deze speed pedelec een niet eerder gekend vermogen van 850 W waarbij de directe koppel uitkomt op 48 Nm. Voor wie dit nog niet voldoet is deze Stromer uitgerust met een boostknop die bij inschakeling het maximale vermogen vrij geeft voor de berijder. Zo verlegd u iedere grens. De ST5 is standaard voorzien van het grootst mogelijke 983 Wh accupakket voor een maximale actieradius. Dankzij het Shimano Di2 elektrische schakelsysteem kiest u eenvoudig de juiste versnelling en schakelt u ook nooit meer mis. Tijdens de donkere maanden zorgt de Supernova M99 Pro verlichting set voor uw veiligheid, zodat u kunt zien en gezien worden. Wilt u weten hoelang u over een rit heeft gereden? Dat kunt u eenvoudig via de OMNI app op uw smartphone uitlezen. Welcome to the internet of things!

Eigenschappen Stromer ST5

ONDERDELEN
Schakelsysteem Shimano XTR Di2
Versnellingen 11-Speed
Remmen Stromer by TRP
Cassette 11-42T
Verlichting Supernova M99 Pro
Motor SYNO Sport 800 W
Banden Stromer by Pirelli Cycl-e

Veelgestelde vragen over de ST5

Kan ik een grotere accu kopen voor mijn ST5?

De Stromer ST5 is al standaard uitgerust met het grootste beschikbare accupakket van 983 Wh, zodat u zorgeloos uw gewenste kilometers kunt rijden.

Wat is de maximaal haalbare snelheid van de ST5?
De maximale haalbare snelheid van een ST5 zal rond de 48 km/u uitkomen. Met de krachtige SYNO Sport motor zal ook de gemiddelde snelheid hoger zijn dan bij de doorsnee speed pedelec.
Wat is de actieradius van de ST5?

De actieradius van de ST5 is sterk afhankelijk van verschillende factoren. Zo spelen onder andere  wind, snelheid en afstelling van de ondersteuning een belangrijke rol. Ons advies is daarom ook altijd: Heeft u vragen over actieradius? Kom langs voor een test. Zo ervaart u onder uw eigen gebruiksomstandigheden hoeveel kilometer u kunt fietsen.

Heeft de temperatuur ook invloed op mijn actieradius?
Bij koud weer kan de actieradius afnemen met 20% of meer. Om dit probleem te verminderen is het verstandig om de accu binnen te laden en voor een rit ‘warm’ in de fiets te plaatsen. Door het gebruik zal de accu makkelijker op gebruikstemperatuur blijven en wordt de actieradius vergroot.
Is de ST5 geschikt voor mijn gebruik?

De ST5 is een zeer compleet uitgeruste speed pedelec, en daarom geschikt voor een gevarieerd gebruik. Via het OMNI 3G platform laadt u eenvoudig uw eigen rijdprogramma in de fiets. Zo heeft u bij elke rit het comfort wat bij u past. Wilt u zelf ervaren hoe de ST5 rijdt? Reserveer nu uw proefrit.