STROMER ST5

REVEALS THE FUTURE
Proefrit Stromer ST5Model specificaties

Stromer ST5: the supercar among the s-pedelecs

De Stromer ST5

De nieuwe Stromer ST5 is net als de ST1, ST2 en de ST3 voorzien van 27.5 inch wielen, en is daarmee ook voorzien van een compleet nieuw frame. De ST5 heeft een stabiel lichtgewicht aluminium frame met carbon voorvork.

Ook heeft de Stromer ST5 een nieuwe motor gekregen, en rijdt daarmee rustiger en stabieler dan zijn voorganger. De ST5 wordt standaard uitgerust met een 983Wh accu en is naar behoefte ook te upgraden. De pure grijze kleur met totale kabel integratie maakt deze fiets uniek en trekt de aandacht.

Met een nieuw ontwikkelde motor heeft deze speed pedelec een niet eerder gekend vermogen van 850W waarbij de directe koppel uitkomt op 48 Nm. Voor wie dit nog niet voldoet is deze Stromer uitgerust met een boostknop die bij inschakeling het maximale vermogen vrij geeft voor de berijder. Zo verlegt u iedere grens.

Dankzij het Shimano Di2 elektrische schakelsysteem kiest u eenvoudig de juiste versnelling en schakelt u ook nooit meer mis. Tijdens de donkere maanden zorgt de Supernova M99 Pro verlichting set voor uw veiligheid, zodat u kunt zien en gezien worden.

Wilt u weten hoelang u over een rit heeft gereden? Dat kunt u eenvoudig via de OMNI app op uw smartphone uitlezen.

Het strakke design maakt deze speed pedelec tot een prachtige nieuwkomer. De ST5 staat voor meer kracht, meer souplesse en meer Stromer. 

Bel nu voor een proefrit.

Eigenschappen Stromer ST5

ONDERDELEN
Schakelsysteem Shimano XTR Di2
Versnellingen 11-Speed
Remmen Stromer by TRP
Cassette 11-42T
Verlichting Supernova M99 Pro
Motor SYNO Sport 800 W
Banden Stromer by Pirelli Cycl-e

De Stromer ST5: veelgestelde vragen

Kan ik een grotere accu kopen voor mijn Stromer ST5?

De Stromer ST5 is al standaard uitgerust met het grootste beschikbare accupakket van 983 Wh, zodat u zorgeloos uw gewenste kilometers kunt rijden.

Wat is de maximaal haalbare snelheid van de ST5?
De maximale haalbare snelheid van een ST5 zal rond de 48 km/u uitkomen. Met de krachtige SYNO Sport motor zal ook de gemiddelde snelheid hoger zijn dan bij de doorsnee speed pedelec.
Wat is de actieradius van de ST5?

De actieradius van de ST5 is sterk afhankelijk van verschillende factoren. Zo spelen onder andere  wind, snelheid en afstelling van de ondersteuning een belangrijke rol. Ons advies is daarom ook altijd: Heeft u vragen over actieradius? Kom langs voor een test. Zo ervaart u onder uw eigen gebruiksomstandigheden hoeveel kilometer u kunt fietsen.

Heeft de temperatuur ook invloed op mijn actieradius?
Bij koud weer kan de actieradius afnemen met 20% of meer. Om dit probleem te verminderen is het verstandig om de accu binnen te laden en voor een rit ‘warm’ in de fiets te plaatsen. Door het gebruik zal de accu makkelijker op gebruikstemperatuur blijven en wordt de actieradius vergroot.
Is de ST5 geschikt voor mijn gebruik?

De ST5 is een zeer compleet uitgeruste speed pedelec, en daarom geschikt voor een gevarieerd gebruik. Via het OMNI 3G platform laadt u eenvoudig uw eigen rijdprogramma in de fiets. Zo heeft u bij elke rit het comfort wat bij u past. Wilt u zelf ervaren hoe de ST5 rijdt? Reserveer nu uw proefrit.

Stromer ST5 – ontdek hier haar specificaties bij het moederbedrijf.

Ontdek op het forum veelgestelde vragen over Stromer ST5.