Stromer ST3: DISTINCT, ELEGANT, PROVOCATIVE

De Stromer ST3: Stromer in zijn volle realiteit, met de vernieuwde 27.5 inch wielen en de krachtige SYNO Drive II motor een solide opvolger van zijn voorganger.

De ST3 is voorzien van een stabiel lichtgewicht aluminium frame. De ST3 is verkrijgbaar in de kleuren deep black en cool white. Met de keuze voor de SYNO Drive II motor is er ook een krachtige stap vooruit gezet, zo levert deze motor indien gewenst onder elke omstandigheid het vermogen van 820 W en 44 Nm koppel. Daarbij zorgen de Pirelli Cycle-e ST banden onder alle omstandigheden voor maximale grip. Uiteraard heeft u bij de ST3 serie ook de keuze uit verschillende accu pakketten zo kunt u zowel de korte als de lange rit zorgeloos uitfietsen.

Kortom: tijd voor een proefrit!

 

 

 

 

Ontdek hier de oorsprong van Stromer ST3

Eigenschappen Stromer ST3

ONDERDELEN
Schakelsysteem Shimano XT/SLX 11Sp
Versnellingen 11-Speed
Remmen Stromer HD942 by TRP
Cassette 11-42T
Verlichting Roxim Z4E Pro
Motor SYNO Drive II 820 W 44 Nm
Banden Stromer by Pirelli Cycl-e ST

Veelgestelde vragen over de ST3

Kan ik een grotere accu kopen voor mijn ST3?

De Stromer ST3 is standaard uitgerust met een 814W accu pakket, daarbij is er de mogelijkheid om dit te upgraden naar 983W.

Wat is de maximaal haalbare snelheid van de ST3?

De maximale haalbare snelheid van een ST3 zal rond de 48 km/u uitkomen. Met de krachtige SYNO Drive II motor zal ook de gemiddelde snelheid hoger zijn dan bij de doorsnee speed pedelec.

Wat is de actieradius van de ST3?

De actieradius van de ST3 is sterk afhankelijk van verschillende factoren. Zo spelen onder andere  wind, snelheid en afstelling van de ondersteuning een belangrijke rol. Ons advies is daarom ook altijd: Heeft u vragen over actieradius? Kom langs voor een test. Zo ervaart u onder uw eigen gebruiksomstandigheden hoeveel kilometer u kunt fietsen.

Heeft de temperatuur ook invloed op mijn actieradius?

Bij koud weer kan de actieradius afnemen met 20% of meer. Om dit probleem te verminderen is het verstandig om de accu binnen te laden en voor een rit ‘warm’ in de fiets te plaatsen. Door het gebruik zal de accu makkelijker op gebruikstemperatuur blijven en wordt de actieradius vergroot.

Is de ST3 geschikt voor mijn gebruik?

De ST3 is een zeer compleet uitgeruste speed pedelec, en daarom geschikt voor een gevarieerd gebruik. Via het OMNI 3G platform laadt u eenvoudig uw eigen rijdprogramma in de fiets. Zo heeft u bij elke rit het comfort wat bij u past. Wilt u zelf ervaren hoe de ST3 rijdt? Reserveer nu uw proefrit.